Goedkope fiets kopen

Ben je op zoek naar een voordelige, nieuwe fiets? Dan zit je bij Combifiets goed. Bij ons vind je een aparte categorie voordeel. In deze categorie zijn verschillende goedkope fietsen te vinden, zowel damesfietsen als herenfietsen. Met behulp van de producttags kan je nog verder filteren. Je kan bijvoorbeeld gemakkelijk zoeken op het aantal versnellingen of andere specificaties.

Bekijk hier gelijk verschillende goedkope fietsen

Het kopen van een goedkope fiets, houd hier rekening mee

Als je een goedkope fiets gaat kopen moet je met een paar dingen rekening houden. Zorg dat je weet welke framemaat je nieuwe fiets moet zijn. Als je dit nog niet weet, lees dan dit artikel eens: framemaat bepalen. Daarnaast moet je weten welke wielmaat je nodig hebt. Voor de meeste volwassenen is een wielmaat van 28inch perfect. Voor kinderen is dit iets anders. Als je snel wilt weten welke wielmaat je nodig hebt voor een nieuwe kinderfiets, bekijk dat dit artikel met een tabel om in een keer te bepalen welke wielmaat je nodig hebt: wielmaat bepalen.

Check hier een selectie herenfietsen

Selectie damesfietsen

Zoek je een fiets die weinig onderhoud nodig heeft? Lees dan dit artikel van de fietserbond: snelle fietsen, weinig onderhoud.